AVALON

FACILITIES

Avalon ligt vlakbij de duinrand van Schoorl, op 45 minuten rijden van Amsterdam. Deze ontmoetings- en oplaadplek midden in de Noord-Hollandse natuur beschikt over verschillende met veel zorg ingerichte ruimtes, die ideaal zijn voor het ontvangen en hosten van groepen (4 – 25) mensen. De ruimtes zijn los te huur en kunnen worden gecombineerd met Avalon’s uitgebreide food experience mogelijkheden. Neem contact op om te horen wat we voor jou kunnen betekenen.

the SPACE

The Space heeft een heel rustige en aardende vibe, waardoor het zich perfect leent voor groepsactiviteiten als yoga en ademen. Ook is deze ruimte ideaal voor inspirerende groepspresentaties en business meetings in combinatie met lunch en/of diner. Alle benodigdheden die jouw verblijf in The Space zo aangenaam mogelijk maken zijn aanwezig. Van yogamatjes, kussentjes, matrasjes, tot flip-overs en een projectiescherm. Neem via onderstaande knop contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

YURT

Gelegen op het grote veld van het perceel heeft Avalon een prachtige authentiek-Mongoolse yurt beschikbaar. De yurt staat op het zuiden waardoor er overdag veel licht naar binnenkomt. Er hangt een heel natuurlijke en serene sfeer, waardoor je je snel thuis voelt en er mogelijkheid ontstaat voor mooie verbinding en transformatie. De yurt is ideaal voor ademsessies, sharing circles en ceremonies.

ARRANGEMENTS

Goede voeding is een belangrijke pijler om een gathering naar het hoogste niveau te tillen. Eten kan met de juiste intentie en bereiding naast je fysieke gesteldheid, ook een boost geven aan je emotionele, mentale en spirituele gesteldheid. Daar weet onze chef (Amos) van alles van. Geïnspireerd door de Mediterraanse en Ayurvedische keuken maakt hij (h)eerlijke en voedzame gerechten, die zoveel mogelijk lokaal worden geproduceerd. Amos werkt buiten de keuken om ook als energetic healer. Hij past deze practice ook toe op het eten, waardoor het energetisch geladen eten nóg lekkerder smaakt.

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op: