EXPERIENCE

BREATHWORK
circle

“Breathing exercises produce brain waves”
– Wim Hof – The Ice Man

DATUM
Iedere donderdag
of vrijdag
STARTTIJD
19:30 uur
(inloop 19:15)
TIJDSDUUR
2.5 uur
PRIJS
€37,5
LOCATIE
Yurt

BREATHWORK
circle

Onze adem bepaalt voor een groot gedeelte onze staat van zijn. Door onze adem kunnen we ontspannen maar ook gespannen raken (fight/flight/freeze). Door de juiste inzet van onze adem kunnen we ons lichaam vullen met nieuwe energie, oude energie loslaten en een boost geven aan ons immuunsysteem.

Er zijn verschillende ademtechnieken. De methode die wij toepassen is ‘verbonden ademen’. Dit betekent dat de in- en uitademing constant met elkaar verbonden zijn. Het voordeel is dat je hierdoor een diepe ontspanning ervaart en ruimte biedt voor onderdrukte emoties en blokkades om naar de oppervlakte te komen. Door hier doorheen te ademen transformeer je ze en creëer je meer lichtheid in je systeem.


Wat ga je doen? 

We starten de avond met (bewegings)meditatie, in verbinding met onszelf en met elkaar. Vervolgens starten we met het verbonden ademen. Dit doen we voor ongeveer 45 minuten wat genoeg tijd is voor het verwelkomen en oplossen van de ondergelegen emoties en blokkades. Daarna blijf je in een staat van volledige ontspanning liggen waarin je weer ervaart hoe het is om zonder spanningen en beperkende overtuigingen te leven. We sluiten af met een sharing en een kop thee met een gezonde snack.


Contra-indicaties:

De ademcirkel wordt niet aanbevolen als je epilepsie of een voorgeschiedenis van psychose hebt (gehad); een 1-op-1 ademhalingssessie is in dit geval meer geschikt dan een groepssessie. Als je zwanger bent, hoge bloeddruk of hoge oogdruk ervaart, vertel dit dan aan Rolandjan voor het begin van de ademhalingscirkel. Dit zijn geen contra-indicaties, maar we zullen je andere instructies geven zodat het past bij je omstandigheden.


Praktische informatie

We komen samen op één van de prachtigste locaties van Schoorl en omgeving. Omgeven door natuur en paarden biedt deze plek een prachtige yoga shala en een magische yurt. Alles is op locatie beschikbaar, denk aan matten, dekens en kussens. Voel je altijd vrij om je eigen dekentje of kussen mee te nemen. Verder raden we aan om van tevoren licht te eten en gemakkelijke kleding te dragen.

Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, max 10 personen per ademcirkel. 

Tijd: 19:30uur tot 22:00uur. Graag 10 minuten van te voren aanwezig.

 

Cancellation policy: Wanneer je toch niet op de aangegeven datum kunt ademen dan kun je tot 5 dagen voorafgaand aan de sessie, de sessie omboeken of je credits terugvragen.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Avalon Schoorl Team ROLANDJAN VAN MULLIGEN Breath Coach & Yoga Teacher
FACILITATED BY ROLANDJAN VAN MULLIGEN

“Heel bijzonder om met elkaar in deze prachtige setting te kunnen ademen” 

– Julia Fagel


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Of ben je zelf een teacher en wil je samenwerken met Avalon?

Neem dan contact met ons op:

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: