AVALON

FOOD

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een unieke ervaring? In het mooie duingebied van Schoorl prikkelen wij al jouw zintuigen voor een onvergetelijke avond. Chef Amos deelt met veel liefde zijn kookkunsten, geïnspireerd door de Mediterraanse en Ayurvedische keuken. Binnen biedt de bijna 3 meter lange tafel ruimte voor maximaal 12 mensen. Met mooi weer in de lente/zomer verplaatsen we graag naar buiten en is er de mogelijkheid om met maximaal 35 mensen in de tuin te eten. Uiteraard is een lunch of diner te combineren met het huren van onze ruimtes en faciliteiten.

Avalon chef – Amos

De Avalon food experience staat voor beleving en kwaliteit. Onze chef Amos gaat iedere keer weer op zoek naar hoe smaak, geur, kleur, muziek en gevoel optimaal kunnen samenkomen. Zijn creativiteit, gecombineerd met zijn specialisme in de Mediterraanse en Ayurvedische keuken en het werken met zoveel mogelijk biologische streekproducten, zorgen voor een bijzondere eetervaring.

avalonDSC2556
Avalon Schoorl Amos Dining Breakfast Lunch

Private dinings

Verras je collega’s, familie en vrienden met een unieke private dining op een bijzondere locatie vlakbij de Nederlandse duinen.

Avalon Schoorl Amos Dining Breakfast Lunch Business lunches

Business lunches

Laat je samen met collega’s of klanten verwonderen door een inspirerende omgeving én (h)eerlijk eten.

avalonDSC3760

Prive
Chef

Niet mogelijk om naar Schoorl te komen? Diners op locatie zijn ook zeker mogelijk. Samen stellen we een beleving vast die aansluit bij jouw wensen. 

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op:

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: