AVALON

ABOUT US

De naam Avalon stamt uit de Koning Arthursage. Deze mysterieuze plek Avalon kan alleen gezien en bereikt worden door de mensen die ‘pure of heart’ zijn. Het zou volgens de overlevering de plek zijn waar Koning Arthur is geheeld na een veldslag en waar zijn magisch zwaard, Excalibur, is gesmeed. Avalon is dan ook het symbool voor de plek waar gelijkgestemden heling en kracht kunnen opdoen.

Vision:

living your true nature

Levend in een wereld met een toenemende mate van kramp, separatie en angst hebben wij behoefte aan oplossingen. Met Avalon willen we een oplossing bieden. Avalon is de droom van een klein stukje paradijs op aarde. Het is een herinnering aan hoe het leven kan zijn en hoe je zou kunnen leven: een leven vanuit verbinding, vertrouwen en vrijheid.

Avalon is de plek waar wij leven, groeien, ontdekken en herinneren. Deze krachtplek willen we delen met gelijkgestemden die willen opladen, elkaar willen ontmoeten en geïnspireerd willen raken om ook een stukje paradijs op aarde te creëren.

Avalon Schoorl Drone Shot Landgoed

Founders

Avalon Schoorl Team Jasper Scholten Founder Oprichter

Jasper scholten

Jasper is na de start van zijn carrière bij Shell bekend geworden als millennial expert. De basis hiervan vormt zijn boek ‘Het Millennial Mysterie’ waarin hij de stress- en zingevingsthematiek van zijn generatie beschrijft. De afgelopen 15 jaar is Jasper actief bezig geweest met zijn bewustzijnsontwikkeling. Een van zijn krachten ligt in het verbinden en het uitleggen van complexe materie. De opgedane inzichten en ervaringen deelt hij via content en programma’s binnen en buiten Avalon.

Rubi Pronk

Rubin
pronk

Rubin heeft al vanaf jongs af aan twee grote passies: dansen en paarden. Zijn danscarrière startte hij bij het Nationale Ballet en resulteerde in een eigen company, gevestigd in New York. In zijn connectie met paarden leert hij zijn gevoelswereld te vergroten en mensen daarin mee te nemen. Binnen Avalon heeft Rubin een cruciale rol van space houden en verhelderen. Hij ziet waar Avalon naartoe mag gaan, wat er speelt en wat er getransformeerd mag worden.

Avalon Schoorl Team Amos Katan Chef Operations Healing sessions

Amos
katan

Amos heeft de gave om mensen te laten verwonderen met zijn creatieve gaven. Begaafd met een gouden keel, een talent voor koken en oog voor detail, zorgt hij voor de wauw-belevingen binnen Avalon. Naast het creatieve stuk zorgt hij ook voor de operationele flow binnen Avalon. Verder geeft hij healing sessions en creëert hij met zijn aanwezigheid een gevoel van vertrouwen en veiligheid bij deelnemers, waardoor ze los kunnen laten wat losgelaten mag worden.


Team

Avalon Schoorl Medicine Man HENRY DE LA CROIX

HENRY
DE LA CROIX

ENERGETIC ADVISOR

MEDICINE MAN


Avalon Schoorl Team ANNIEK BLAAUWBOER Energetic Healer & Ankh practitioner

ANNIEK
BLAAUBOER

ENERGETIC HEALER

ANKH PRACTITIONER

Avalon Schoorl Team ROLANDJAN VAN MULLIGEN Breath Coach & Yoga Teacher

ROLANDJAN VAN MULLIGEN

BREATH COACH

YOGA TEACHER


Keren Cogan

Keren
Cogan

WOMB HEALER

ENERGETIC HEALER

Avalon Schoorl Team Sjoerd Geers Communicatie Strateeg

SJOERD
GEERS

 COMMUNICATIE STRATEEG

 BREATH & ICE BATH COACH

Avalon Schoorl Team LUKAS ROEBROEK PHD Detox & Purification Expert

LUKAS
ROEBROEK PHD

DR. FLOW

DETOX & PURIFICATION EXPERT


Corinne van der Moolen

corinne
van der Moolen 

FAMILIE OPSTELLER

Avalon Logo

groei jij met ons mee?

Wij komen graag in contact met Teachers | Medicine (Wo)men | Nutrition & Plant experts | Therapeuten die de potentie van deze plek voelen, hier een bijdrage aan willen leveren, samen willen groeien en meer mensen willen begeleiden op hun pad. Geïnteresseerd? Bel ons of stuur ons mail via onderstaand formulier. Tot snel!

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op: