INDIVIDUAL

HEALING

Bij Avalon komen we samen om een authentieke verbinding aan te gaan. Met jezelf en gelijkgestemden.

De Avalon teachers staan klaar om je te ondersteunen met jouw vraagstukken. Op dit moment focussen we ons op (paarden)coaching, ademsessies en energiebehandelingen.

REMEMBERING YOUR TRUE NATURE

HORSE MEDICINE

Paarden zijn een van de beste leermeesters in het spiegelen van gevoelens en emoties. Zij voelen energie feilloos aan en scannen continue de lichaamshouding van de ander. Benieuwd wat de paarden jou laten zien en wat je kunt doen om nog authentieker te leven?

ENERGETIC ALIGNMENT

Een manier waarop we ons systeem kunnen her-balanceren is door middel van energiebehandelingen. Energiebehandelingen zijn behandelmethoden waarin het energetisch deel (o.a. emoties en blokkades) en het zelfhelend vermogen van ons lichaam worden aangesproken.

Individual Consult with INDIGENOUS MEDICINE MAN

Als je de behoefte voelt om persoonlijk werk te doen en dieper te duiken (alleen of met je partner/familielid/collega), kun je een persoonlijk consult boeken met Mamo Fransisco. De Mamo is een spiritueel leider van de Wiwa Tribe (Colombia) die van half juni tot eind juli bij Avalon zal zijn. Er is een beperkt aantal consultplekken beschikbaar.

Individual Consult MAESTRA INGRID Ruiz suarez

Alchemist of the awakening of the heart, creator of the methodology for the “Rebirth of the Meaning of Life”, manager of spaces and materials to renew your relationship with the greatness of your being. 

You can find more info about Ingrid on the link below

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Of ben je zelf een teacher en wil je samenwerken met Avalon?

Neem dan contact met ons op:

Zoek en boek jouw favoriete gathering direct via onze app

Op onze app staan al onze gatherings in een overzicht zodat jij jouw favoriete gathering gemakkelijk kunt boeken. De app is gratis evenals het aanmaken van een account. De app voldoet aan alle AVG standaarden. 

THE BEST GIFT
YOU CAN GIVE

IS TRUE CONNECTION
Avalon Logo

Verras je vriend(in), partner, collega of familielid met een Avalon cadeaubon. Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor iedere gathering naar keuze.

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: