ONE ON ONE

HORSE MEDICINe

“I call horses ‘divine mirrors’ – they reflect back the emotions you put in. If you put in love and respect and kindness and curiosity, the horse will return that”

– Allan Hamilton

DATUM
Vrijdagen
STARTTIJD
11:00
TIJDSDUUR
1,5 uur 
PRIJS
€140,-
LOCATIE
Avalon

HORSE MEDICINE

Paarden zijn een van de beste leermeesters in het spiegelen van gevoelens en emoties. Zij voelen energie feilloos aan en scannen continue de lichaamshouding van de ander.

Door middel van een liefdevolle en eerlijke connectie zal het paard met zijn spiegelend vermogen jou de bewustwording geven aan dat wat jou niet langer meer dient.

In het hier en nu ontstaat er dan ruimte voor heling, waar het paard je kan raken op zielsniveau. 

Benieuwd wat de paarden jou laten zien en wat je kunt doen om nog authentieker te leven?

Ervaar dit cadeau tijdens een 1-1 sessie met Rubi en Henry!

Cancellation policy: Leden kunnen tot 2 dagen voor aanvang kosteloos annuleren.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Rubi Pronk
Avalon Schoorl Medicine Man HENRY DE LA CROIX
FACILITATED BY
HENRY AND RUBIN

“Recent heb ik de kracht van groot leermeester Farran mogen ervaren onder begeleiding van Rubi en Henry. Tijdens deze horse medicine sessie heeft het paard Farran met heel veel liefde, mijn eigen emoties aan mij gespiegeld. Hierdoor zijn mijn patronen ontzettend verduidelijkt. Dit heeft een grote shift in mijn systeem veroorzaakt. Ik heb weer mogen herinneren, dat het goddelijke in ons allen ligt en hoe universeel liefde is.”

– Sohbia Subhani


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op:

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: