CEREMONIES

TEMAZCAL CEREMONY 

“We don’t heal in isolution. We heal in community.”

TEMAZCAL CEREMONY

Tijdens de Temazcal zullen we onze mind, emotie, spirit en lichaam harmoniseren en reinigen door middel van krachtige voorouderlijke medicijnen. Juan Esteban en Merel hebben sinds 5 jaar hun project samen om retreats te organiseren en te hosten op hun stukje land in de bergen van Cocorná, Colombia.

Deze zomer komen ze samen naar Nederland om hun werk voort te zetten en het collectieve bewustzijn uit te breiden. Juan is een bekende van Mamo Francesco en al jaren in de leer bij deze medicijn man van de WIWA-Tribe die deze zomer vele gatherings zal begeleiden bij Avalon.

De Temazcal is een onderdeel van het Yopo Medicine & Temazcal Retreat (24-25 juni). Het Retreat is op deze pagina ook in zijn geheel te boeken.

Lees meer hieronder..


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Nieuwsbrief foto Juan
FACILITATED BY
JUAN ESTEBAN

DATE
25 June

TIME
11:00 – 16:00

EXCHANGE
€19 deposit + €80 cash

LOCATION
Avalon

TEMAZCAL

De Temazcal, ook wel zweethut genoemd, symboliseert de baarmoeder van onze moeder aarde. Het is een ceremonie om de natuur binnenin ons te zuiveren. Het biedt een mooie gelegenheid om los te laten wat je niet dient en te manifesteren wat je wilt in je leven. Door middel van de elementen verbindt je met je intentie.

De eerste ronde staat voor *lucht*. Je zet je intentie. (Choose the seed)
De tweede ronde staat voor *water*. Je laat de blokkade(s) los. (Clean the seed)
De derde ronde staat voor *vuur*. Verbind je intentie met de spirit. (Baptize the seed)
In de vierde ronde (*aarde*) focus je op het vertrouwen dat je intentie zal betonen. (Plant the seed)

De iglo-vorm constructie van wilgentakken wordt bedekt met dikke dekens. In het midden is een gat waar per ronde hete stenen naar binnen worden gebracht. Daarop zullen we verschillende medicijn planten leggen zoals Salie of Rozemarijn. Daarna worden ze besprenkeld met water waardoor er hete stoom ontstaat. Samen doen we prayers, we zingen en we laten los wat losgelaten mag worden.

Wil je toch meedoen met het volledige retreat? Check dan deze pagina


Reserveer je plek via de link hieronder. 

Cancellation policy: please be mindful reserving your spot. If you can’t make it. Please let us know asap so we can invite more people from the waiting list. 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: