EXPERIENCE

CHAKRA JOURNEY

A circle to (re-)connect

DATUM
10 september 
STARTTIJD
09:30 uur
TIJDSDUUR
9,5 uur
EXCHANGE
€129 – €149
LOCATIE
YURT

CHAKRA JOURNEY

 

We gaan op reis langs de chakra’s met ieder zijn eigen eigenschappen, thema en betekenis. Een mooi programma met o.a. meditatie, flow yoga, een verbonden ademsessie, cacao ceremonie en nog veel meer.

Een magische reis naar binnen, waarin jij precies zult ontvangen wat je nodig hebt. Je komt in contact met datgene wat voor jou belangrijk is. Uit je hoofd in het lichaam. De diepere verbinding (weer) voelen met jezelf op een prachtige locatie waar je bij aankomst meteen rust en een helende energie zult ervaren.

  • Ben je er klaar voor om met jezelf diep te verbinden?
  • Wil jij voelen wat er in jezelf leeft?
  • Wil je bepaalde dingen loslaten/transformeren?
  • Wil je bepaalde dingen toelaten?

 

Scroll naar beneden voor meer info. 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Screenshot 2022-08-09 at 19.52.55
Jolanda
TEACHERS:
MARJOLIJN ROKEBRAND & JOLANDA WOLTERS
WAAROM EEN CHAKRA JOURNEY?

De Chakra journey gaat over verbinding. Vooral met jezelf maar ook verbinden met de ander. Een cirkel is magisch. Het geeft een gevoel van eenheid. Doordat een cirkel geen begin en einde heeft, kan de energie die in de groep ontstaat oneindig circuleren. Dit werkt versterkend en bekrachtigend ieders persoonlijke proces. Ook de energie van de yurt zal hier een prachtige ondersteunende rol in hebben.

Tijdens de Chakra journey creëren we samen een ruimte waarin jij in liefde en aandacht kan stilstaan bij wat er in jou leeft

 
WAT KUN JE VERWACHTEN?

De dag staat in het teken van de 7 chakra’s. In de ochtend laten we de energie weer door de eerste drie chakra’s stromen. We beginnen met een grondende meditatie om vanuit die geaardheid en veiligheid door te vloeien naar een Vinyasa flow en een prachtige oefening om zo te bewegen naar jouw harts- en zielsverlangen.

Na een overheerlijke vegetarische lunch, verzorgd door Avalon met zoveel mogelijk lokale ingrediënten, drinken we samen cacao. Cacao wordt in Midden- en Zuid-Amerika beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. Het is een medicijn dat bekent staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol. We verbinden ons met de spirit van de cacao. De cacao werkt sterk op het hart chakra. Het helpt je hart te openen, nog dieper en bewuster te voelen en verbindt je met je intuïtie.   

Aansluitend doen wij een verbonden ademsessie. Verwonder je over de kracht van de adem. Breathwork zorgt ervoor dat je in contact komt met je lijf en jouw onderbewuste. Het is een prachtige manier van zelfheling. Door deze manier van ademen kan de (levens)energie door jouw cellen stromen. Oude overtuigingen, spanning, emotionele blokkades kunnen worden losgelaten en getransformeerd. Je krijgt letterlijk en figuurlijk meer ademruimte.

Je kunt nog veel meer verwachten tijdens deze dag, maar laat je vooral meenemen op reis en geef je over aan de stroom van het leven, zodat magie kan ontstaan.  

 

WIE ZIJN WIJ?

Marjolijn Rokebrand: Yoga docent, basisschool leerkracht en muzikant. Als docent heb ik een liefde voor lesgeven, leren door te ervaren, te doen en te voelen. Na twee zware hersenschuddingen heeft yoga mij geholpen om dichter bij mijzelf te staan. Echt te luisteren naar mijn lichaam en te accepteren wat er is. Mijn ervaringen wil ik delen, door middel van beweging, yoga en muziek. Mensen weer te laten luisteren naar hun lichaam, hun intuïtie en te accepteren van wat is. Je bent goed zoals je bent.

Jolanda Wolters: Na een aantal prachtige innerlijke reizen en vanuit een hartsverlangen mensen te verbinden en de wereld een klein beetje liefdevoller te maken besloten mijn droom te volgen! Dit doe ik door het geven van yoga, (1-op-1) ademsessies en spaceholden bij ceremonies. Ik houd van (aan)raken, mensen te laten voelen: uit het hoofd, in het lichaam. De kracht van groepen vind ik magisch.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: