EXPERIENCES

dance of unity

“Love is the cause of unity in all things .”― Aristotle   

DATUM
20 augustus 
STARTTIJD
10:00 uur
TIJDSDUUR
10 uur
INVESTERING
€199,- pp
LOCATIE
Avalon

Dance Of Unity

”Realign your love”

Jij verdient het om volledig gezien, gehoord én erkend te worden. Dit verdient jouw partner ook. Hoe mooi om hier samen gelijktijdig mee aan de slag te gaan? Om een connectie te maken op een manier die liefde nóg meer laat stromen? Onze missie is om jullie weer dezelfde kant op te laten kijken, waarbij jullie je allebei als individu weer veilig en gezien voelen in jullie relatie.

Wij creëren voor jullie een safe space, waarin kwetsbaarheid met veel liefde ontvangen en begeleid wordt. Gedurende de dag ontdekken we samen welke uitdagingen en polariteiten in jullie relatie een potentieel struikelblok vormen, en met diverse krachtige methodes dansen we er dwars doorheen. 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

 

WAT GAAN WE DOEN?

Op een magische locatie, middenin de natuur, ontwaken we de eenheid in onszelf én maken we verbinding met…

WhatsApp Image 2022-07-25 at 3.58.06 PM
_DSC5830-2
AANGEBODEN DOOR:
MIREILLE BRUIN
&
AMOS KATAN
INVITE FRIENDS
 
… onze partner. Het programma is gevuld met krachtige tradities, die door verschillende volken van over de hele wereld al eeuwenlang worden ingezet om dichter bij jezelf te komen en om nieuwe fases in te luiden. Reis mee op de magie van o.a. onze cacao-ceremonies, energetisch werk en deep dive healings die hedendaagse technieken combineren (waaronder breathwork, soundbath en beweging). 
 
VOOR WIE?

Ons programma verwelkomt alle stellen die nieuwsgierig zijn naar wat hun relatie hen nog meer te bieden heeft, stellen die soms voelen dat ze er niet makkelijk samen uitkomen en stellen die samen zoeken naar een uniek programma. Met stellen bedoelen wij uitdrukkelijk (hetero, bi, gay, queer) genderneutrale personen tussen de 21 en 85 jaar. 

Laat je verrassen, begeleiden, inspireren en dragen. Laat het je bovenal thuiskomen bij wie je bent en wenst te zijn. We kijken er naar uit je op 20 augustus te ontmoeten! 

 
OVER DE PRACTITIONERS:

Amos: energetisch verbinder, mentor & expert in zelf expressie

Mireille: Spiritueel docent, mentor & sjamanistische healer

 

Avalon Schoorl Ceremonies Yurt
 INVITE FRIENDS
AMOS 

Mijn leven staat in het teken van expressie.” 

Het begon op jonge leeftijd toen ik zingen ontdekte als een manier van zelfexpressie. Ik ontdekte dat verschillende klanken en soorten muziek nieuwe aspecten in mij naar boven haalden. Het bijzondere wat ik heb mogen leren is dat expressie anderen uitnodigt om ook verder te openen. Ik geniet wanneer anderen ook achter hun muren vandaan durven komen. Juist dan zie ik de mooiste connecties ontstaan: een verbinding vanuit openheid en authenticiteit. 

 

MIJN EXPRESSIE

De laatste vijf jaar heb ik een nieuwe expressievorm gevonden in koken en helingswerk. Dit ging alleen niet zonder slag of stoot. Ik werd opnieuw geconfronteerd met lagen en muren die me tegenhielden om mezelf volledig te laten zien. “Kan ik dit wel?’, ‘mag ik dit wel?’. Door te leren vertrouwen, ontdekte ik dat ik o.a. dat de liefde die ik in koken en healingwerk stop, zich vermenigvuldigt in het aantal mensen dat het ontvangt. Inmiddels geniet ik er ongeremd en met volle teugen van om grote groepen bij ons thuis in Schoorl te ontvangen voor lunches en diners. Evengoed geniet ik ervan om mensen te begeleiden in hun authentieke expressie via energetische behandelingen en fonoforese (frequentie therapie). 

Ook op het gebied van relaties heb ik een reis van zelfexpressie afgelegd. Ik voelde op jonge leeftijd al dat ik me ook verbonden voel met de essentie van mensen en niet zozeer met het geslacht of afkomst alleen. Opgegroeid in ’t Gooi, met een Israelische achtergrond en in een masculiene studentenwereld, was het niet makkelijk om te uiten dat ik me ook verbonden kon voelen tot de essentie van mannen. Toen ik daar doorheen brak, bereikte ik een diepere laag van authenticiteit die niet meer is weggegaan. Ik heb mijn essentie leren omarmen en blijf volop genieten en ontdekken van alle expressies die door me heen komen. 

 

MISSIE VANDAAG DE DAG

Deze ervaringen hebben mijn missie geïnspireerd: anderen (individuen, teams en stellen) uitnodigen en begeleiden om óók authentieker te worden in de relatie met zichzelf en anderen. 

Momenteel leef ik met m’n twee compagnons in Schoorl waar we een plek creëren voor mensen om zich te kunnen herinneren wie ze zijn én waarom ze hier zijn. Deze plek is voor mij een expressie hemel: ik kan er zingen, koken, spelen, helen en genieten. Ik kan niet wachten om je hier te mogen ontvangen!

 

MIJN WERKWIJZE

De feedback die Amos vaak krijgt is dat hij de gave heeft om mensen volledig te zien voor wie te zijn, en voor hen een veilige bedding te creëren waardoor zij zich kunnen openen. Dit doet hij verbaal, non-verbaal, muzikaal en door energetische behandelingen. Hij heeft de presence om te voelen wat er nodig is in het moment en de daadkracht om dit direct of indirect te vertalen in een praktische expressievorm.

Mireille 

“Mijn missie is geslaagd als jij van binnen naar buiten werkt: jij zonder excuus jezelf bent en uitdraagt.”

De kracht en liefde in mensen zien begon al vroeg: achterop de fiets bij mijn moeder, kregen voorbijgangers ongevraagd complimenten van een vijfjarige. En nu ik 43 ben, krijgen ze die nog steeds. Ondanks een turbulente jeugd voelde ik een vuurtje in mij branden; mijn levensdrang. Ondertussen vertaalt zich dat als de overtuiging dat ik altijd ergens doorheen ga, in plaats van eromheen. Wat mijn pad ook kruist: ik kan het dragen.

 

JE PLEK INNEMEN

Het grootste hoogtepunt in mijn leven was tegelijkertijd het grootste dieptepunt. In 2007 werden mijn prachtige dochter maar ook mijn burn-out geboren. Ik kon het moeilijk erkennen en accepteren, omdat deze periode vooral mooi en rustig had moeten zijn. Daarbovenop verloor ik mijn broertje aan zelfmoord. Wanneer je denkt dat je niks meer hebt, ontdek je toch dat je zoveel hebt…  Het duurde even, maar ik ontdekte hoe belangrijk het is om je eigen plek in te nemen en jezelf te omarmen en ontwikkelen. Na het volgen van verschillende opleidingen in o.a. NLP, familieopstellingen en mindfulness, bloeide ik helemaal op en kon ik weer zuiver geven aan anderen en mijzelf. Alleen maar omdat ik mijn plek had ingenomen. Ik vond mijn nieuwe missie: mijn bezieling vinden en deze doorgeven met coachen, trainen, begeleiden en healing. 

Ruim 13 jaar later heb ik enorm veel mensen in beweging gebracht, geraakt en bekrachtigt. Ik leer je het meesterschap van je innerlijke kracht, authentiek leiderschap, communiceren met jezelf, hoe te leven in je volledige potentieel en nog zoveel meer. In 2019 ben ik getraind door verschillende sjamanen in Ecuador. Zij leerden mij over de kracht van healing – iets wat ik al deed, alleen niet zichtbaar omdat ik bang was voor afwijzing. In mijn ervaring, word je in het leven uitgedaagd om te komen waar je hoort. En wát een bevrijding was het om thuis te komen bij mezelf en in mijn werk als teacher. 

 

WERKWIJZE

Mijn werkwijze is intuïtief, vanuit een grote passie en fascinatie voor menselijk gedrag. Ik heb een persoonlijkheid met een direct en onderzoekend karakter. Mijn begeleiding biedt een podium tot zelfreflectie, is openminded en komt voort vanuit mijn overtuiging dat iedereen een plek verdient. Soms confronterend en scherp, maar bovenal verhelderend. Ik bied je een steun in de rug of een bevestiging van jouw eigen talenten en skills. Ik weet feilloos balans aan te brengen tussen een persoonlijke benadering en mijn vakkennis. En bovenal: ik ondersteun je om het onzichtbare zichtbaar te maken!

De manier hoe ik werk is met de kracht van sjamanisme, de vibratie van geluid, chakra healing, het innerlijk kind en de kracht van voorouders. Ter aanvulling gebruik ik ook de astrologische aspecten in onze sessies en vul ik sessies met mijn tarotkaarten graag aan. Daarnaast ben ik een zeer ervaren coach en gecertificeerd trainer in NLP, mindfulness en familieopstelling. Ik leer mensen vrij en onbevangen te leven: van het hoofd naar het hart, inclusief de dans die hiertussen plaatsvindt.

Mireille’s waarde als healer:

Op een hoog tempo maak ik het onzichtbare weer zichtbaar. En dan doel ik dus óók op mogelijk onderliggende pijnpunten, angsten en overtuigingen die rotsvast lijken te staan tussen wat je zou willen en waar je nu staat.

Mijn grootste kracht is om mensen in beweging te brengen en hen uit aangeleerd gedrag wakker te schudden. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik jou kan helpen om te bereiken wat voor jou het belangrijkste is. Ben jij er ook klaar voor?


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: