EXPERIENCES

DIVINE FEMININE ACTIVATION JOURNEY

“The feminine spirals into her fertile darkness not separated from the belly of the Earth and the dark expanse of the Universe.
Marcela Lobos 

DATA:

5 weekenden:

13 -14 mei
3-4 juni
15-16 juli
16-17 september
11-12 november
Maan ceremonies:
1
9 Mei: Nieuwe Maan 
3 Juni: Volle Maan
17 Juni: Nieuwe Maan
3 Juli: Volle Maan
17 Juli: Nieuwe Maan
1 Augustus: Volle Maan
16 Augustus: Nieuwe Maan
30 Augustus: Volle Maan
14 September: Nieuwe Maan
29 September: Volle Maan
14 October: Solar Eclipse (Nieuwe Maan)
28 October: Partial Lunar Eclipse (Volle Maan)
13 November: Nieuwe Maan
3 verdiepingsdagen (TBC)
STARTTIJD
10:00 uur
TIJDSDUUR
6 maanden
EXCHANGE
€3333 (betaling in termijnen mogelijk)
LOCATIE
Avalon

 

DIVINE FEMININE ACTIVATION JOURNEY

Sister Goddess wees welkom!

 • Verlang je ernaar jouw eigen ruimte in te kunnen nemen? Jouw waarheid te voelen en uit te spreken?
 • Verlang je naar meer speelsheid en plezier in jouw leven, naar thuis zijn in jezelf en je zelf helemaal laten zien?
 • Verlang je naar staan in jouw eigen kracht? Genieten van jouw vrouwelijke stroom?
 • Wil je meer in contact komen met en omarmen van jouw krachten en het toelaten van jouw passie?
 • Zou je nog dieper willen vertrouwen op het leven, en magie in je leven willen ervaren?
 • Voel je dat het tijd is om jouw WILDE, VRIJE, AUTHENTIEKE ZELF, tevoorschijn te doen komen?
 • Ben je bereid volledig voor jezelf te gaan en te staan?
 • Voel je de roep om jouw Goddelijke Vrouwelijkheid te activeren, in volledige waarachtigheid?

 

Lees onder verder…


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

 

INVITE FRIENDS
w4-59
AANGEBODEN DOOR:
KEREN COGAN
INVITE FRIENDS

SISTER GODDESS WEES WELKOM!

HET IS DE HOOGSTE TIJD, NU! Het is de tijd om jouw vrouwelijke stroom vrij te maken en de kennis die je diep in je buik en je botten draagt te doen ontwaken.

We wakkeren jouw lichaam, je sensualiteit en je levensenergie aan! Je yoni, je baarmoeder, je eierstokken en je cervix zijn heilige poorten waar het Leven doorheen stroomt. Deze weer te verbinden met je hart, bij alles wat je hierin tegenkomt aanwezig te blijven… BLIJF! Luister! Smelt! Ontdooi! Laat los! Verzacht! ADEM. Hierdoor mag jouw GODDELIJKE VROUWELIJKE energie helemaal stromen. Jouw lichaam mag worden bewoond.

Dit doen we in een cirkel van vrouwen. We verbinden ons en zullen we een beding voor elkaar creëren waarin we elkaar dragen. Samen zakken we verzachten we, herinneren we ons de kracht van samen. Daar zit een diepe wijsheid in die we ons mogen her-inneren.


WAT GAAN WE DOEN?

Op Avalon (Schoorl) een magische locatie, waarin de schoonheid van moeder aarde straalt, gaan we samen op een journey.

De Jaarjourney omvat 5 weekenden (Mei, Juni, Juli, Sept, Nov) waarin we ons verbinden met verschillende rituelen en inwijdingen. We gaan met een vaste groep vrouwen werken waarin we de energieën en cycli van het medicijnwiel en de windrichtingen gebruiken als portals naar onze eigen innerlijke reis. We zullen samen ervaren hoe het is om onze harten, lichamen, buiken en onmetelijke Goddelijke Vrouwelijkheid tevoorschijn te doen komen, te leven en te belichamen.

Tussen de weekenden door zullen er 2 a 3 verdiepingsdagen komen (de thema’s voor deze dagen worden voor mij duidelijk als de groep bijeen is en ik in kan tunen op wat er nodig is). Elke maand met Nieuwe Maan en Volle Maan zullen we digitaal een ceremonie doen. Dit komt neer op 13 maan ceremonies die we met elkaar zullen houden. 

Verder krijgt iedere deelnemer een 1-1 met Keren om de intentie van de jaarjourney te verdiepen. 


VOOR WIE?

Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom. Ik verwelkom je graag als je nieuwsgierig bent naar jouw baarmoeder. Als je meer vreugde en lichtheid wil ervaren in je leven.

Jouw vrouwelijkheid vrij wil laten stromen en de kennis die je diep in je buik en je botten draagt wil doen ontwaken. Is het tijd voor je om vanuit contact met jouw centrum te leven, jouw missie uit te dragen en tevoorschijn te komen in jouw wijsheid, jouw waarheid?

Als je je daarop richt, bewandel je je eigen route op je eigen pad en maak je je eigen keuzes.

En zeg je JA tegen jezelf, het leven en het universum. Sister wees welkom!

 INVITE FRIENDS
WERKWIJZE

De Jaarjourney is evenals mijn werk diep verankerd in het SJAMANISME en de activatie van de kracht van de baarmoeder. In Sjamanisme heb ik een bedding en draagkracht gevonden die zo diep voelt. Een baken van liefde en bescherming door de oerkrachten van de elementen. Onze SPIRIT-GUIDES en de VOOROUDERS. Daarnaast is priesteresschap, systemisch werken, ademwerk, BodyTraumaRelease en vele andere tools ingebed in mijn werk.

Wat je verder kunt verwachten is dat ik heel intuïtief werk. Ik tune in op het veld/ behoeften van de groep waarmee ik samen werk. Er wordt vaak over mij gezegd dat er bij mij ‘NO BULLSHIT’ policy is. Ik houd van directheid, openheid en transparantie. Vanuit diepe verbinding met mijzelf en anderen nodig ik je telkens uit om tevoorschijn te komen, jouw ontwapenende zelf te laten zien en te laten raken. Vanuit een hartgedragen bedding van veiligheid.

De kracht van gedragen worden door zusters is helend, het is een ruimte waarin we mogen verzachten en in overgave mogen openen. Mijn kracht is dat ik er helemaal kan zijn, ook daar waar het spannend wordt of ongemakkelijk mijn hart open kan houden en sacred space kan creëren.

Vanuit een diep verbondenheid en geworteld zijn met moeder aarde en haar baarmoeder, is mijn gave jouw blauwdruk te zien, jouw volste potentie. Daardoor kan ik jouw bijstaan je dieper te verbinden met jouw baarmoeder, jouw hart, jouw ZIJN, gegrond in jouw energie en kracht. En te helen wat er geheel mag worden.


OVERNACHTING

Jullie zorgen zelf voor overnachting, voor degenen die van ver komen is er een mogelijkheid om te overnachten in de groepsruimte. Mocht je daar gebruik van willen maken, laat Mahi (info@shamawomb.com) dat dan van te voren weten, dan kan ik in kaart brengen of en hoeveel vrouwen dat willen.

Het is fijn als er uiteindelijk onderling wat slaapplaatsen zijn van vrouwen uit de buurt voor vrouwen van ver. Meestal regelt zich dat vanzelf.


TIJDEN:

Zaterdag van 10.30 tot 18.00

Zondag  van 10.00 tot 17.00


ETEN

Zaterdag incl lunch en diner

Zondag incl ontbijt en lunch

Indien er allergieën zijn ook graag mailen naar Mahi (info@shamawomb.com)

EXCHANGE

Mocht de exchange voor de jaarjourney teveel zijn om in een keer te betalen. Dan dan met Keren contact op om een betaalafspraak te maken (info@ shamawomb.com). 


OVER KEREN

Mijn naam is Keren Cogan en ik ben – voor de astrologen onder ons – geboren op 30 april 1981, om 19.45 in Beer-Sheva, Israël. Ik ben moeder van drie prachtige zoons en getrouwd met een (meestal) fantastische man. Ik ben echter ook dochter, zus, vriendin, lachebek, knuffelkont, denker, voeler en doener.

Mijn werk is diep verbonden met het sjamanisme, het medicijnwiel en de voorouders. Daarnaast biedt mijn achtergrond als holistisch therapeut mij vele tools, zoals energetische healing en chakra healing, soundhealing, het werken met innerlijk kind, systemisch werk (familieopstelling). Voor de buitenwereld ben ik verder gecertificeerd als NLP Master, Reiki Master, Master healer, reader en coach.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

  Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

  Verwacht aantal deelnemers

  Datum: