EXPERIENCES

Let Go & Receive

“If you want a new outcome, you will have to break the habit of being yourself, and reinvent a new self.”― Joe Dispenza   

DATUM
23 april
20 mei
16 juni
15 juli
20 augustus
16 september
STARTTIJD
9:00 uur
TIJDSDUUR
7 uur
PRIJS
€149,-
LOCATIE
Avalon

Let Go & Receive

 

Ben jij klaar om het stuur van het leven terug te pakken? Voorbij beperkende overtuigingen verhaaltjes en patronen?

Meld je dan aan voor het Let Go & Receive event. Gedurende een dag gaan we met jou de diepte in, geholpen door moderne en traditionele technieken, om oude patronen die je niet meer dienen te transformeren. 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

Avalon Schoorl Team LUKAS ROEBROEK PHD Detox & Purification Expert
Avalon Schoorl Team Amos Katan Chef Operations Healing sessions
AANGEBODEN DOOR:
Lukas Roebroek
&
Amos Katan
INVITE FRIENDS
 
WAT GAAN WE DOEN?

Loslaten door vast te pakken, geholpen door al onze zintuigen. Doormiddel van het kambo medicijn laten we los wat ons fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niet langer dient. Na een versbereide en biologische vega lunch gaan we in het tweede gedeelte van de dagceremonie de gecreëerde ruimte in ons systeem vullen. Pak die verantwoording over jezelf en stap met een schoon systeem de toekomst in! Los van zwaarte, verhalen en andere belemmeringen die jou verwijderen van de beste versie van jezelf.

 
VOOR WIE?

Deze dagceremonies zijn geschikt voor iedereen die oude patronen, overtuigingen of emoties los wil laten. Lukas en Amos creëren op een compassievolle en directe manier een veilige space waarin jouw schaduw mag transformeren naar dat waar je graag meer van ontvangt zoals verbinding, gezondheid, zelfliefde, vitaliteit, evenwicht, vertrouwen of flow.

 

Avalon One on One Energetic Alignment Incense
Avalon Schoorl Ceremonies Yurt
Avalon Dining
 INVITE FRIENDS
INHOUD PROGRAMMA:
 • Awakened breathwork
 • Sacred kambo medicine
 • Gecaterde Vega Lunch 
 • Soundbath
 • Power manifestation
 • Sacred sharing circle

OVER DE PRACTITIONERS:

Lukas Roebroek heeft een achtergrond als psycholoog en een PhD in de experimentele psychiatrie. Daarnaast heeft hij een grote interesse in traditionele geneeskunde, bij flowwstate combineert hij beide zienswijze. Flowwstate staat voor de reis van onze mind naar onze zintuigen. Op deze momenten zijn we op ons creatiefst, productiefst en gelukkigst. De ceremonies en programma’s van flowwstate zijn gericht op het creëren van meer flow in het dagelijks leven. De afgelopen vijf jaar leidde hij meer dan 200 mensen door een diep proces van loslaten. Geaard, met compassie, intuïtief en direct zijn kenmerkend voor zijn aanpak.    

Amos Katan heeft in zijn carrière als ondernemer verschillende petten op gehad. Echter zit er altijd een creatieve uiting aan het werk dat hij doet. Marketeer, fotograaf, zanger, kok de vorm doet er niet toe het gaat om de inhoud en wat je mensen mee kan geven. Vanuit die gedachte zorgen voor een pure connectie is bij iedere samenkomst het doel. Als founder van Avalon heeft hij, samen met twee vrienden een plek gecreëerd waar mensen hun ware zelf kunnen zijn door middel van: eten, ceremonies, workshops en andere celebraties. Ook geeft Amos al geruime tijd energie behandelingen, waarbij hij mensen helpt tot hun diepere kern te komen.

AANKOMENDE CEREMONIES:
 • 23 april
 • 20 mei
 • 16 juni
 • 15 juli
 • 20 augustus
 • 16 september


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

  Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

  Verwacht aantal deelnemers

  Datum: