EXPERIENCE

FAMILY CONSTELLATIONS (NL)

“Family constellations transform family burdens to blessings. Unconscious love becomes Conscious Love”

DATUM
7 mei
STARTTIJD
10:00 uur
TIJDSDUUR
6 uur
PRIJS
€111,-
LOCATIE
Avalon

Familie opstelling

Wil jij inzicht krijgen in jouw (onbewuste) gedragspatronen?

Zijn er familiepatronen (verslavingen, angsten of emotionele pijn) die je wilt doorbreken?

Ervaar je remmingen in je leven die je niet kunt pinpointen maar je wel beletten om makkelijk je weg te vinden in het leven?

Of zit er woede, frustratie of verdriet in je die je niet kunt plaatsen?

Dan nodigen we je graag uit om mee te doen aan een familie opstelling! 

Een familie opstelling is een zeer krachtige methode die je inzichten kunnen geven in (onbewuste) gedragspatronen die jou in je leven kunnen beletten. Lees hieronder verder. 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
corinne door Martine van der Moolen-1080
FACILITATED BY
CORINNE VAN DER MOOLEN

“Wauw wat was dit inspirerend! Corinne heeft een prachtige sessie gefaciliteerd waarin ze haarfijn aanvoelde wat er speelde. Wat ik indrukwekkend vind zijn haar schakelmomenten: Ze stapt van het ene moment als facilitator in het andere moment als onderdeel van het systeem, waarin ze gelijk voelt wat er gezegd mocht worden. Deze sessie heeft mij helderheid en heling gegeven op stukken die eigenlijk niet van mij waren.”

– Nina de la Croix


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

WAT IS EEN FAMILIE OPSTELLING?

Een familie opstelling is een uiterst krachtige en effectieve manier om inzicht te krijgen in (onbewuste) gedragspatronen die jou beletten in het leven van een vrij en gezond leven. Vaak zijn deze patronen, trauma’s of copingsstrategieën van generatie op generatie doorgegeven. 

Tijdens een opstelling ga je ervaren hoe het is om op jouw eigen authentieke plek te staan in je familiesysteem en wat het betekent als je dat niet doet.

Het bijzondere van een opstelling is dat het (onbewuste) gedragspatronen en dynamieken zichtbaar maakt waardoor het cognitief en emotioneel gezien en begrepen kan worden. Deze erkenning kan leiden tot diepe helingen in jou en de rest van jouw familiesysteem. 

 
WAT KAN IK VERWACHTEN?

Tijdens een opstellingsdag werken we met opstellers en representanten.

Een opsteller brengt een probleem of vraag in waarna zij graag willen kijken vanuit hun systeem. Een representant vertegenwoordigt dan hetgeen wat er mag worden aangekeken, bijvoorbeeld een familielid, of bijvoorbeeld de liefde. Hiervoor hoef je niet over bepaalde vaardigheden te beschikken. Het enige wat er wordt gevraagd is een open, nieuwsgierige, respectvolle en integere houding.

Afhankelijk van de tijd zijn er per dag ongeveer vier opstellingen. Wie een opstelling krijgt wordt op de dag zelf intuïtief  bepaald door Corinne op basis van het energetisch veld. 

Opstellers kunnen bij de andere opstellingen ook een representant zijn. De opstelling heeft zowel een helend effect voor de opsteller als de representant. De pijnstukken die bij opsteller worden blootgelegd vinden vaak ook herkenning bij de representant. Daarnaast zijn er binnen het systemisch werken kwantum mechanische wetten en krachten actief die heling mogelijk maken, maar voorbij het begrip van de ratio gaan. Wat uitleggen dan ook heel lastig maakt. Je zult het moeten en waarschijnlijk gaan ervaren.

Tussen de opstellingen door is er een lunch die wordt verzorgd. 

 
VANUIT WELK GEDACHTEGOED KOMT FAMILIE OPSTELLINGEN?

Familie opstellingen is een vorm dat vaak wordt toegedicht aan ‘systemisch denken’ of ‘systemisch werken’. Dit is een holistische kijk op het leven dat veronderstelt dat het grotere geheel een invloed heeft op het individu. Alhoewel dit heel logisch klinkt of lijkt, begint er pas de laatste tien jaar steeds meer voedingsbodem te ontstaan voor deze zienswijze. Er zijn bijvoorbeeld tientallen onderzoeken uitgevoerd met eeneiige tweelingen die aantonen hoe een andere leefomgeving gedrag beïnvloedt. 

 
WAT LEVERT EEN FAMILIE OPSTELLING MIJ OP?

Het is van te voren niet mogelijk om te zeggen wat je gaat ervaren. Toch ervaren veel mensen:

 • Inzicht in (onbewuste) gedragspatronen
 • Lichtheid door het loslaten van pijn en verdriet
 • Helderheid over familie dynamieken
 • Een sterkere verbondenheid met je familie en het leven 
 • Gevoel van gedragenheid, compassie en vertrouwen
 • Gemakkelijker vinden van je weg in het leven. 

Cancellation policy: Je kunt minimaal 3 dagen voor de start van deze experience kosteloos annuleren i.v.m. alle voorbereidingen.

INVITE FRIENDS

“Corinne heeft een prachtige en veilige setting weten neer te zetten waarin ze zowel de opsteller als de representanten succesvol uitnodigde om uiting te geven aan wat er op een dieper niveau speelt. Het was magisch om te zien hoe snel en diep er heling ontstond. Dikke aanrader!”

– Kim de la Croix


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

FACILITATOR: CORINNE VAN DER MOOLEN

Al vanaf jongs af aan werkt Corinne met energie. Vandaag de dag helpt zij mensen uit hun hoofd te komen en te connecten met hun lichaam en ziel. Hiervoor heeft zij vele tools. Systemisch werken is, volgens haar, één van haar krachtigste medicine.

Corinne laat haar volledig leiden door haar intuïtie, zowel in haar dagelijks leven als in haar werk. Tijdens een opstelling weet ze dan ook naadloos wat er mag gebeuren en maakt ze tevens gebruik van haar handen die intuïtief meehelpen om vastzittende energie in beweging te brengen. Dit maakt haar manier van opstellen wellicht anders dan anders.

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op:

  Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

  Verwacht aantal deelnemers

  Datum: