EXPERIENCE

Sound bath

“Sound is the vocabulary of nature”
– Pierre Schaeffer

DATUM
Iedere maand
STARTTIJD
20:00 uur
TIJDSDUUR
1 uur
PRIJS
€22,-
LOCATIE
Yurt

SOUND BATH


Een sound bath is een prachtige multi-zintuigelijke ervaring met een bijzonder therapeutisch effect. Dit komt door de trillingen van de klankschalen, ook wel soundbowls. De trilling van de klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel om en door het lichaam waar het met iedere cel contact maakt. Iedere cel heeft een eigen trillingssnelheid (frequentie). De cel wordt door de vaak hogere frequentie van de klankschaal uitgenodigd om op dezelfde frequentie mee te trillen. Het kan ervoor zorgen dat opgeslagen emoties (energieën) in cellen als angst, woede en verdriet – energieën die op een lagere frequentie zitten; getransformeerd kunnen worden en mee gaan trillen op een hogere frequentie van liefde, plezier en dankbaarheid.

Dit proces noemen we heling. Het mooie van een sound bath is dat je voor deze heling niets hoeft te doen, anders dan genieten en open staan voor de klanken tijdens dit concert. De sound bath vindt plaats in onze prachtige yurt waar je op een matrasje kunt genieten van deze multi sensory experience.

Cancellation policy: Leden kunnen tot 2 dagen voor aanvang kosteloos annuleren.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Rubi Pronk
_DSC5830-2
FACILITATED BY
AVALON TEACHERS

“WAT EEN GEWELDIGE ERVARING OM IN DE YURT ZO TE MOGEN ONTSPANNEN EN DE TRILLINGEN VAN DE SOUNDS HET WERK TE LATEN DOEN.” 

– Sander Baas


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op:

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: