EXPERIENCES

Vuurloop

“We Heal in Community”
– Diana Ayu (Leven in Ceremonie)

DATUM
17 september
TIJDSDUUR
13:00 – 22:00u
EXCHANGE
€125
LOCATIE
Avalon 

VUURLOOP

 

Kom je ook in situaties terecht waarbij je merkt dat het niet klopt met wie je bent? Dat het in strijd is met jouw zijn, jouw waarheid? Ga je over je eigen grenzen of gaan anderen over jouw grenzen?

Sta je weleens op de drempel van jouw nieuwe leven en voel je je angstig, onzeker, onvoldoende? Heb je de behoefte uiting te geven aan jouw stem, jouw kleur  jouw passie, jouw Soul Purpose?

De Vuurloop helpt je om de liefde en erkenning, die we zo vaak buiten onszelf zoeken, in jezelf te vinden.

Een Vuurloop is niet zomaar een paar meter over hete kolen lopen. Geen insta-momentje. Het is een mogelijkheid om jouw krachten te omarmen, om jouw intenties neer te zetten, om je jouw ware zelf, vibrerend op je hoogste frequentie voor te stellen, om ruimte maken voor het nieuwe, om je zelf uit te dagen in een veilige setting.

LEES ONDER VERDER…


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
diana van aalst
Avalon Schoorl Medicine Man HENRY DE LA CROIX
Menno Fennema
FACILITATORS:
DIANA AYU, HENRY DE LA CROIX & MENNO FENNEMA

Leven in Ceremonie is ontstaan vanuit het idee dat we helen in community; samen delen is sneller helen. We hechten waarde aan diversiteit en dat zie je terug in de Ceremonies. We komen samen in harmonie met onsZelf, Moeder Aarde en daarmee ook met alles wat is. Dat is de enige houdbare oplossing voor de aankomende zeven generaties.

ONTDEK JOUW INNERLIJK VUUR:

Ontdek de kracht van jouw innerlijk Vuur, stap in jouw ware oerkracht, beweeg met en door je angsten heen en open met de kracht van Grootvader Vuur de energiepoort naar jouw ware Zelf van licht, kracht en liefde. Voor jezelf en de wereld, want er is niemand gebaat wanneer jij minder dan je grootsheid leeft.

Leven in Ceremonie gaat over community, familie. Wij creëren de Sacred Safe Space, zodat jij je veilig genoeg voelt om jezelf te laten zien, zonder maskers. Een Tribe met gelijkgestemden mensen, die je supporten en aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen en in je kracht te gaan staan.

Het is ontstaan vanuit het idee dat we helen in community; samen delen is sneller helen.

We komen samen in harmonie met onsZelf, Moeder Aarde en daarmee ook met alles wat is. Dat is de enige houdbare oplossing voor de aankomende zeven generaties.

 

PROGRAMMA:

13.00hr – Aankomst op Avalon

13.30hr – Openingsceremonie

14.00hr – Start programma Vuurloop 

21.00hr – Sluitingsceremonie (houd rekening met evt. uitloop)

 

PRAKTISCH:

De investering voor deze dag bedraagt € 125,-. Dit is inclusief diner (Balinees Soulfood), thee, water en snacks tussendoor. De Vuurloop wordt begeleid door Menno Fennema en Henry de la Croix.

 

INVITE FRIENDS

WIE BEN IK?

Mijn naam is Diana, moeder van twee prachtige kinderen en oprichtster van “Leven in Ceremonie”. Na een depressie in 2019, voelde ik ruimte om op zoek te gaan naar een diepere betekenis in het Leven, en vooral om de reis naar binnen te maken. Ik ging me opnieuw verbinden met mijn eigen Balinese roots en Ceremonie en ritueel weer integreren in mijn dagelijkse leven. Hier heb ik leren space holden voor mezelf.

Na deze intensieve periode, voelde ik wat er moest gebeuren en op 21 december 2020 heb ik mijn eerste Vrouwen Cirkel georganiseerd. Daar waar het leven in lockdown ging, stelde ik mijn huis open om te verbinden, te delen en te helen. Van daaruit ben ik meer Cirkels, Cacao Ceremonies en trainingen gaan organiseren. En sinds afgelopen april dus ook Weekenders. Leven in Ceremonie was geboren en zo ook de community de “Wolf Tribe”.

Leven in Ceremonie gaat over leren leven in Harmonie met Moeder Aarde, het respectvol en op de juiste manier omgaan met Ceremonie, Ritueel en de Hoeders van deze oude Inheemse kennis. Het gaat over helen in community, het gesprek met Spirit voeren en over volledige verantwoordelijkheid nemen over je zijn.

Met als uitganspunt dat alles wat we zoeken, al in ons zit. Dat we ons eigen Medicijn zijn, dat we weer mogen gaan herinneren en voelen. Er is geen specifieke methode die ik toepas, want de Wijsheid zit in jou. Jij weet als geen ander wat jij nodig hebt. Ik creëer de Safe Sacred Space, zodat jij je weer kunt gaan herinneren wie je bent.

 
INVITE FRIENDS


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: