EXPERIENCES

Womb Whispers 

“The feminine spirals into her fertile darkness not separated from the belly of the Earth and the dark expanse of the Universe.
Marcella Lobos 

DATUM
19 februari 
STARTTIJD
10:00 uur
TIJDSDUUR
7 uur
EXCHANGE
€150 (incl food)
LOCATIE
Avalon

WOMB WHISPERS

 

Leven vanuit de kracht in je buik, wanneer jouw baarmoeder en hart in verbinding zijn…
Vanuit jouw kracht, wijsheid, creativiteit en liefde”

 

Luister naar de fluisteringen van jouw baarmoeder:

 • Verlang je naar meer speelsheid en plezier in jouw leven, naar thuis zijn in jezelf en je zelf helemaal laten zien?
 • Wil je meer in contact komen met en omarmen van jouw krachten en het toelaten van jouw passie?
 • Ervaart je fysieke klachten in jouw leven, zowel baarmoeder gerelateerde klachten als andere klachten en of ziektes (fertiliteit, miskramen, endometriosis, of chronische ziekte)   

 • Zou je nog dieper willen vertrouwen op het leven, en je leven vanuit overgave willen ervaren?

Dan is het wellicht jouw tijd om meer in contact te komen met jouw heilige baarmoeder, met haar kracht, haar wijsheid, haar creativiteit. Sta je open om haar verhaal te horen?

 

Lees onder verder…


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

 

INVITE FRIENDS
w4-59
AANGEBODEN DOOR:
KEREN COGAN
INVITE FRIENDS
 
WOMB POWER

Als het natuurlijk evenwicht in de baarmoeder hersteld wordt, wordt de weg weer vrijgemaakt voor de vitale levensenergie, creatieve en seksuele stroom, kracht en wijsheid. Ik ervaar dat als diepere verbondenheid met mijn ware levenskracht en scheppingskracht.

Tijdens deze dag maakt een ieder contact met datgene wat zij kan en wil loslaten op dat moment. Daarna ontstaat er plek waar vandaan je de kracht van creatie voelt om dat wat jij wil manifesteren ruimte te geven zich door jou heen te laten ontvouwen.

Er vindt een transmissie plaats, een helende energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder naar jouw baarmoeder. De dag is helend, opschonend en bevrijdend. Je wordt herboren in jouw vrouw zijn, jouw schoonheid, jouw waardigheid, jouw bedoeling.

 

Keren is een ervaren WOMB Keeper en creëert hiervoor de sacred space. Een plek waarin  een veilige en krachtige Sisterhood is, waarin de Godin in mij de Godin in jouw weerspiegelt.

 

WAT GAAN WE DOEN?

Op een magische locatie, waarin de schoonheid van moeder aarde straalt, gaan we samen op een journey.

Gedurende deze dag maken we ruimte en openen wij ons op verschillende energetische lagen, zodat je leert te luisteren naar wat jouw baarmoeder jou probeert te vertellen. Daarop durft te vertrouwen en te varen. De stukken mag aankijken dat geheeld mogen worden en daar ruimte aan geven. We brengen diepe verbinding tot stand met moeder aarde, met haar grote baarmoeder.

We maken kennis met de kracht, liefde en wijsheid van onze baarmoeder. We luisteren naar haar verhaal. Wat heb jij nu op dit moment in jouw leven nodig?

Op speelse wijze gaan we deze journey aan, door middel van dans en geluid, breathwork, yoni steaming, medicijnwiel en energetisch werk duiken we in de fluisteringen van jouw baarmoeder.

 

VOOR WIE?

Alle vrouwen van alle leeftijden zijn welkom. Ik verwelkom je graag als je nieuwsgierig bent naar jouw baarmoeder. Als je meer vreugde en lichtheid wil ervaren in je leven.

Jouw vrouwelijkheid vrij wil laten stromen en de kennis die je diep in je buik en je botten draagt wil doen ontwaken. Is het tijd voor je om vanuit contact met jouw centrum te leven, jouw missie uit te dragen en tevoorschijn te komen in jouw wijsheid, jouw waarheid?

Als je je daarop richt, bewandel je je eigen route op je eigen pad en maak je je eigen keuzes.

En zeg je JA tegen jezelf, het leven en het universum. Sister wees welkom!

 INVITE FRIENDS
OVER KEREN

Mijn naam is Keren Cogan en ik ben – voor de astrologen onder ons – geboren op 30 april 1981, om 19.45 in Beer-Sheva, Israël. Ik ben moeder van twee prachtige zoons en getrouwd met een (meestal) fantastische man. Ik ben echter ook dochter, zus, vriendin, lachebek, knuffelkont, denker, voeler en doener.

Mijn werk is diep verbonden met het sjamanisme, het medicijnwiel en de voorouders. Daarnaast biedt mijn achtergrond als holistisch therapeut mij vele tools, zoals energetische healing en chakra healing, soundhealing, het werken met innerlijk kind, systemisch werk (familieopstelling). Ik ben gecertificeerd NLP Master, Reiki Master, Master healer reader coach.

 
WERKWIJZE

Ik werk intuïtief, en tune ik op het veld/ behoeften van de groep waarmee ik samen werk. Er wordt vaak over mij gezegd dat er bij mij ‘NO BULLSHIT’ policy is. Ik houd van directheid, openheid en transparantie.Vanuit diepe verbinding met mijzelf en anderen nodig ik je telkens uit om tevoorschijn te komen, jouw ontwapenende zelf te laten zien en te laten raken. Vanuit een hartgedragen bedding van veiligheid.

De kracht van gedragen worden door zusters is helend, het is een ruimte waarin we mogen verzachten en in overgave mogen openen. Mijn kracht is dat ik er helemaal kan zijn, ook daar waar het spannend wordt of ongemakkelijk mijn hart open kan houden en sacred space kan creëren.

Vanuit een diep verbondenheid en geworteld zijn met moeder aarde en haar baarmoeder, is mijn gave jouw blauwdruk te zien, jouw volste potentie. Daardoor kan ik jouw bijstaan je dieper te verbinden met jouw baarmoeder, jouw ZIJN. En te helen wat er geheel mag worden.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

  Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

  Verwacht aantal deelnemers

  Datum: