EXPERIENCE

MICRODOSE NATURE WALK

“Look deep into nature, and then you will understand everything better” – Albert Einstein

DATUM

19 maart
16 april
21 mei
16 juni (13:00 start)
STARTTIJD
11:00 uur
TIJDSDUUR
5 uur
PRIJS
€44
LOCATIE
Avalon

MICRODOSE NATURE WALK

 

Tijdens een Microdose Nature Walk ga je met een klein gezelschap de natuur voor een transformatieve reis. Deze reis zal beginnen met een korte ceremonie waarin we de intentie zetten voor de dag. Hier zullen we stilstaan bij hetgeen je wilt loslaten en wat je zou willen ontvangen tijdens deze reis. Vervolgens gaan we met een microdose plantmedicijn, de Schoorlse bossen en duinen in.
Gedurende deze reis hebben we verschillende momenten gepland om ruimte te maken voor je intentie en de integratie hiervan. We bieden persoonlijke begeleiding alsook de veilige ruimte en voldoende tijd voor je eigen proces.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Avalon Schoorl Team Sjoerd Geers Communicatie Strateeg
FACILITATED BY
SJOERD

“De nature walk met Avalon bracht mij tot rust en hielp mij om meer in het hier-en-nu te komen. Wat een geweldige bossen en duinen kent Schoorl. Top ervaring!”

– Tobie van der Leeden


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

Waarom een Microdose Naturewalk?

De natuur heeft een helend effect op ons. Onderzoek toont aan dat het de stress levels verlaagt, onze mood boost en de energiebalans in ons lichaam herstelt. Dat is ook nodig stelt Richard Louv, auteur van o.a. Last Child in the Woods. Veel mensen hebben te maken met een ‘nature deficit disorder’. Het contact met de natuur zorgt dat we ons fysiek, emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel weer kunnen opladen.

Deze ervaring kan nog verder versterkt worden door de toename van een microdose plantmedicijn. Het zorgt dat we nog beter in verbinding kunnen komen met onszelf en onze omgeving. 

 
Wat voor plantmedicijn gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van een Nederlands biologisch gecultiveerde truffel die psilocybine bevat. Dit is een legaal middel dat een hoop voordelen biedt, waaronder:

 • Je komt meer in het Nu
 • Je wordt bewuster van jezelf en je omgeving
 • Je krijgt vaak meer energie
 • Je kunt helderder nadenken en hebt een beter concentratievermogen
 • (Onverwerkte) emoties of gevoelens worden duidelijker
 • Je wordt vaak creatiever
 • Helpt tegen PMS klachten
 • Leidt vaak tot een positievere stemming
 • Zorgt voor een betere emotionele connectie met de mensen om je heen

Deze microdose nature walk experience is voor iedereen toegankelijk. Toedoening van het plantmedicijn is alleen na check van medicijngebruik en contra-indicaties.

Geen behoefte aan een plantmedicijn, maar wel genieten van de duinen. Je bent dan nog steeds van harte welkom. Een andere alternatief is de wekelijkse nature walk die iedere twee weken plaatsvindt. 


Hoe ziet het programma eruit?

12:50 Ontvangst met thee bij Avalon
13:00 Openingsceremonie
13:30 Start nature walk door Schoorlse bossen en duinen
17:30 Terugkomst & afsluiting

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Cancellation policy: Je kunt minimaal 3 dagen voor de start van deze experience kosteloos annuleren i.v.m. alle voorbereidingen.

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op:

  Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

  Verwacht aantal deelnemers

  Datum: