EXPERIENCES

Sacred Cacao Ceremony

“What is your Dream, Purpose & Destiny? How can you Play the Game of Life by your own Rules? How can you Stand Up, Share Your Truth & let your Voice be Heard?”
Henry de la Croix

DATUM
13 AUGUSTUS
STARTTIJD
14.44 uur
TIJDSDUUR
4 uur (uitloop mogelijk)
EXCHANGE
Dana*
LOCATIE
Yurt 

Sacred Cacao Ceremony

 

Voel jij de roep?


Wij nodigen jou uit voor een Cacao Ceremonie op zaterdag 13 augustus 2022. Onder begeleiding van Henry de la Croix en Sharon Meibergen.

Deze ceremonie van zang en muziek is een ware hart opener. Het is een gathering waarin we sharen, intenties uitspreken, mantra’s en medicine songs zingen, en dansen. Het is een samenkomst waarin we het leven vieren en kracht opdoen in deze bijzondere tijd van transformatie. Dit doen we met het krachtige hart openende plantmedicijn: rauwe cacao. 

Inloop vanaf 14.44 uur, start 15.00 uur. De ceremonie heeft een natuurlijk verloop en duurt gemiddeld 3,5 a 4 uur. 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Avalon Schoorl Medicine Man HENRY DE LA CROIX
_DSC6333-2
Shaz & The Medicine Man

‘The Ancestors are here, inviting us to Play the Game of Life with Love.
The Teachings they are Clear, ready to be Lived, accept the Gift, open your Heart’.

INVITE FRIENDS
 
HOE BEREID IK ME VOOR?

Om je af te stemmen op de ceremonie is het beter om een dag van te voren geen alcohol te drinken, matig tot geen vleesproducten te eten. Drink een paar uur voor de ceremonie geen cafeïne en eet licht. 

 
WAT BETEKENT DANA(*)?

In het Sanskriet en Pali betekent dana ‘vrijgevigheid’. De Cacao Ceremony is op basis van een vrijwillige bijdrage vanuit het Hart 💚(donation based) om het plantmedicijn te supporten, de locatie te kunnen onderhouden en om deze ceremonies te kunnen blijven doen om zaadjes van liefde & hoop te verspreiden. (Indicatie €30,00 of naar draagkracht). Het makkelijkst is om cash geld mee te nemen. WAT NEEM IK MEE?
  • Trek kleding aan waar je comfortabel in kunt zitten.  
  • Neem je eigen favoriete mok of glas mee voor de cacao. 
  • Neem gerust je eigen spullen mee om comfortabel te genieten van de ceremonie of om op het altaar te leggen.
  • Ook je eigen drum of instrument is welkom. 


Er zijn yoga matten, kleden en meditatie kussens aanwezig.

 

ETEN NA DE CEREMONIE

Na afloop is er de mogelijkheid om samen te eten en na te praten. Je kunt eten meebrengen om op tafel te zetten of een supplement (€10) bij je kaartje kopen zodat Chef Amos iets moois voor je maakt. 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: