EXPERIENCE

SACRED MIXED CIRCLE

“Jouw kwetsbaarheid is de poort naar verbinding met jezelf en anderen”

DATUM
7 september 
STARTTIJD
19:00 uur
TIJDSDUUR
2,5 uur
EXCHANGE
€60
LOCATIE
YURT

SACRED MIXED CIRCLE MET CACAO CEREMONIE

 

Wil jij meer met je hart connecten en thuiskomen in je zelf?
 
Ruimte maken in jezelf. Vanuit verbinding samen komen in een cirkel waarbij je met je hart connect en vanuit daar een diepe reis maakt die je meer laat verbinden met jou. 
 
We gaan deze avond een licht reis maken. We zijn deze avond samen om een opening te creeeren waarbij we ons hart openen voor onszelf en anderen. In kwetsbaarheid wordt gedeeld.
 
We zullen jullie deze avond dragen en zorgen voor een veilige bedding en we jou welkom heten om alles van jezelf te omarmen en te kunnen zijn samen met de andere brothers en sisters.
 


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
WhatsApp Image 2022-07-25 at 7.49.28 PM
Elizabeth Kievits
TEACHERS:
STEVEN KORPEL &
ELIZABETH KIEVITS
HERKEN JE DAT?
 
Voel je je soms vast in jezelf?
Voel je dat je kwetsbaarheid moeilijk kunt delen?
Voel je soms gevangen in jezelf, alsof je op slot zit en nergens heen zou kunnen?
 
Wat als je rust, verbinding, liefde ervaart in jezelf en met elkaar in een cirkel van verbinding waarbij we samen licht verspreiden en ieder zich gehoord en gezien voelt. Waarbij er met een open houding naar je geluisterd wordt. Jouw verhaal, jouw reis. Een sharing circle waarbij je welkom bent om te zijn en te voelen. Wat we willen is jou helpen. Waarin we samen creeeren. Waar wij je bij helpen is Steven als lichtwerker / healer  en Elizabeth als lichtwerker / coach helder neerzetten is de mannelijke en vrouwelijke vorm van zichzelf te kunnen belichamen wat er bij jou voor zorgt dat je gedragen wordt en meer in balans komt. Je ontvangt vanuit openheid, nieuwsgierigheid, en samen bundelen zij hun kracht en zetten ze een krachtig energieveld neer waarbij je ontvangt, kunt zijn, kunt delen en opladen.
 
IETS VOOR MIJ?
Hoe ver je bent in je proces maakt niet uit, we zorgen dat je een magische avond ontvangt en er genoeg ruimte is om te delen en te zijn. Vanuit waar wij zijn gekomen delen ook wij onze reis in het belichamen van onze mannelijkheid en vrouwelijkheid om samen in verbinding te komen. En ook wat ons drijft om een te zijn met elkaar.
 
Wil je dat het tijd is voor jou om ook in een groep jezelf te zijn? Dat die groep jou ziet en samenkomt. Om te helen en te voelen en wat er ook mag gebeuren. Dat er samen gecreerd wordt om een magische avond te maken in de groep. Waar jij rust en geborgenheid voelt.

 

WAT LEVERT HET MIJ OP?
Het draait om samenhorigheid. Cacao die je opent + die overgave wat creeert en ontvangt. We laten je zien hoe mooi en puur je bent en het licht wat jij met je mee draagt en mag delen. Door jezelf te openen geef je anderen ook die veiligheid om dit te doen.
 
Na deze avond heb je de kracht ervaren van een cirkel en de cacao. Je eigen licht mogen voelen en je de opening gegeven om je te laten dragen door anderen in je proces en je kwetsbaarheid te mogen laten zijn en bruggen te bouwen naar anderen om dit ook te doen.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: