ONE ON ONE

BREATH SESSION

“Breathing exercises produce brain waves” 
– Wim Hof – The Ice Man

DATUM
In overleg
STARTTIJD
In overleg
TIJDSDUUR
1,5 uur
PRIJS
€175
LOCATIE
Yurt

BREATH
session

Onze adem bepaalt voor een groot gedeelte onze staat van zijn. Door onze adem kunnen we ontspannen maar ook gespannen raken (fight/flight/freeze). Door de juiste inzet van onze adem kunnen we ons lichaam vullen met nieuwe energie, oude energie loslaten en een boost geven aan ons immuunsysteem.

Er zijn verschillende ademtechnieken. De methode die wij gaan toepassen is ‘verbonden ademen’. Dit betekent dat de in- en uitademing constant met elkaar verbonden zijn. Het voordeel is dat je hierdoor een diepe ontspanning ervaart en ruimte biedt voor onderdrukte emoties en blokkades om naar de oppervlakte te komen. Door hier doorheen te ademen transformeer je ze en creëer je meer lichtheid in je systeem.

Wat ga je doen? We starten de sessie met een korte intake om je intentie voor het ademen zo helder mogelijjk te maken. Na een (bewegings)meditatie starten we met het verbonden ademen. Dit doen we voor ongeveer 45 minuten wat genoeg tijd is voor het verwelkomen en oplossen van de ondergelegen emoties en blokkades.

Daarna blijf je in een staat van volledige ontspanning liggen waarin je weer ervaart hoe het is om zonder spanningen en beperkende overtuigingen te leven. We sluiten af met een sharing en een kop thee met een gezonde snack.

Cancellation policy: Wanneer je toch niet op de aangegeven datum kunt ademen dan kun je tot 5 dagen voorafgaand aan de sessie, de sessie omboeken of je credits terugvragen.


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

INVITE FRIENDS
Avalon Schoorl Team ROLANDJAN VAN MULLIGEN Breath Coach & Yoga Teacher
FACILITATED BY
ROLANDJAN VAN MULLIGEN

“Rolandjan helpt me enorm om beter met m’n gevoel in contact te komen” 

– Lennart Zwart


(
Krijg je een foutmelding tijdens het aanmaken van een account? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je hebt dan ergens anders al eerder een Bsport account geopend)

GET IN contact

Heb je vragen over ons aanbod, onze facilities of een persoonlijke vraag?

Neem dan contact met ons op:

    Voor Ontbijt, Lunch en/of Diner?

    Verwacht aantal deelnemers

    Datum: